ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.melegítsük elő a sütőt 180 fokra
- 2.szedjük a karfiolt rózsáira, főzzük meg enyhén sós, fokhagymás vízben - nem kell teljesen puhára
- 3.szűrjük le a karfiolt, forgassuk bele a zsemlemorzsába, majd tegyük egy tűzálló tálba
- 4.a joghurtba/tejfölbe keverjünk bele egy kis sót, borsot, kurkumát, fokhagymaport, majd kanalazzuk a karfiol tetejére
- 5.180 fokos sütőben süssük össze, kb. 15-20 perc alatt
- 6.tálaláskor még tehetünk rá a fűszeres joghurtból/ tejfölből
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 1 közepes fej karfiol
- teljes kiőrlésű (gluténmentes) zsemlemorzsa
- 2,5 dl növényi bio joghurt / házi kesutejföl
- só, 1/8 kiskanál bors, kurkuma, 1/2 kiskanál fokhagymapor