ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.készítsük elő a répát, és a céklát
- 2.reszeljük rá a citromhéjat
- 3.egy másik tálban keverjük össze a citromlevet, mustárt, és a fűszereket
- 4.keverjük össze az öntetünket a zöldségekkel
- 5.helyezzük hűtőbe egy pár órára, hogy összeérhessenek az ízek
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 2 fej (nyers) cékla – meghámozva, nagylukú reszelőn lereszelve / késes aprítóban nem túl apróra vágva
- 2 nagyobb sárgarépa – meghámozva, lereszelve ugyanúgy
- 1 közepes citrom leve, héja
- negyed bögre friss mentalevél/vagy 1-2 evőkanál szárított
- ½ teáskanál mustár
- só
- bors
- pici természetes édesítő /cukor – amit használsz