ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.egy felkockázott mangót tegyünk félre, erre később lesz szükségünk
- 2.a többi mangót tegyük be egy lábasba a többi hozzávalóval együtt (kókusztej kivételével) egy kis vízzel, és kezdjük el főzni alacsony fokozaton – kb. 10percig
- 3.tegyünk hozzá a kókusztejet, és főzzük össze – 5-10 perc alatt
- 4.vegyük ki belőle a fahéj rudat, és picit hagyjuk hűlni
- 5.tegyük át kb. a 2/3-át turmixgépbe, tegyünk hozzá pár kanálnyit a félretett, nyers mangóból is, és turmixoljuk össze pulzáló funkcióval – ízlés szerint teljesen krémesre, vagy kicsit darabosra
- 6.öntsük vissza a lábasba
- 7.tegyük hozzá a nyers mangó darabokat is, tegyük vissza a fahéj rudat, és főzzük össze egy pár percig
- 8.hűtsük ki, hidegen tálaljuk – kevés kókuszreszelékkel meghinthetjük
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 2+1 db (3db) jó érett mangó – kockákra vágva
- 1 fahéj rúd
- 1 evőkanál vanília kivonat
- 1 kiskanál vanília őrlemény – az sem nagy baj, ha nincs, picit több kivonatot használjunk akkor
- 2 dl kókusztej – Sylvi konzervest használt
- 1 lime /citrom leve
- csipet só
- 1-2 evőkanál agavé szirup – házi datolyapasztával (az teljesértékű) vagy más édesítővel is készíthető, vagy ki is hagyható
- víz