ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.egy nagyobb tálban keverjük össze a főtt tésztát, a kockára vágott hagymát, csemegeuborkát, paradicsomot, a füstös ízű padlizsánkockákat, almát – majd lefedve tegyük hűtőbe pár órára, hogy minden alapanyag lehűlhessen, és összeérhessen az ízek
- 2.egy másik tálban készítsük el hozzá az öntetet: keverjük össze a növényi tejfölt, majonézt, mustárt, almaecetet, borsot, sót, fokhagymaport – ízesítsük ízlés szerint – ezt is tegyük lefedve hűtőben
- 3.csak tálaláskor tegyünk rá a szószból, hogy ne szippantsa be teljesen a tészta
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- egy csomag főtt (400-500g) (gluténmentes) tészta – mi orsót használtunk
- egy nagy konzerv lencse lemosva, lecsepegtetve vagy 3 bögre (bögre =2,3dl) főtt lencse
- 1 közepes fej lilahagyma apróra vágva
- 4 db csemege uborka apróra vágva
- 3 db nagyobb paradicsom kisebb kockákra vágva
- 1 db kisebb alma kisebb kockákra vágva
- 1 db kisebb, apróra vágott (meghámozott) padlizsán egy éjszakán át sóval, folyékonyfüsttel pácolva, majd megsütve olajon/ vízen+kiskanál tahinin
- 1 adag vegán tartár-mártás