Recept megosztása

Grillezett őszibarack mascarponéval, csokis granolával

Kitűnő nyári desszert. Akár grillezések alkalmával is elkészíthetjük. De kontakt-grillben, hagyományos sütőben is megsüthetjük a barackokat. Igazán különleges, ünnepnapokra, vendégvárásra is ajánljuk. Mascarpone recept itt, csokis granola itt található. 

2 adag
40 perc

ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!

Elkészítés

  • 1.felezzük meg a barackokat és süssük /grillezzük meg őket - akkor jók, mikor kicsit megkaramellizálódnak
  • 2.közben készítsük el a mascarpone krémet - kb. fél bögre (bögre = 2,3 dl) kesudióból
  • 3.miután megsült a barack, hagyjuk kihűlni
  • 4.töltsük meg barackokat a mascarponés krémmel, szórjuk meg granolával, díszítsük menta levéllel

Visszajelzés a receptről

No reviews for this Repice

Vélemény beküldés

Hogyan ízlett a(z) Grillezett őszibarack mascarponéval, csokis granolával?
Kattints az értékeléshez

Hozzávalók

  • 4 db barack - félbevágva
  • 1/2 adag mascarpone krém
  • néhány evőkanál csokis granola