ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.késes aprítóban kicsit aprítsuk fel az áfonyát – nem baj, ha darabos marad, sőt
- 2.egy másik edénybe öntsük bele a csicseriborsó levet, tegyünk hozzá egy csipet sót, és egy pici ecetet, majd verjük kemény habbá – ez kb. 5-8 percet vesz igénybe
- 3.óvatosan keverjük hozzá az áfonyát, hogy ne törjük össze a habot
- 4.osszuk szét kistálakba
- 5.szórjuk meg a tetejét friss gyümölcsdarabokkal
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 1 kis konzerv csicseriborsó leve
- csipet só
- fél kiskanál almaecet
- 1 bögre fagyasztott áfonya
- mangó vagy bármilyen friss gyümölcs
- ízlés szerint édesítő, amit használsz