ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.gőz felett olvasszuk meg a csokoládét (tegyünk fel egy lábasban vizet, forraljuk fel, majd helyezzünk rá egy másik lábast / fém tálat)
- 2.közben villával törjük össze pépesre az avokádót
- 3.mikor felolvadt a csokoládénk, vegyük le a gőzről, és keverjük össze csomómentesre az avokádóval, majd tegyük a hűtőbe, hogy jól megdermedjen a masszánk – kb. 30 perc - ha nem akar összeállni, tegyük be kicsit a fagyasztóba
- 4.formázzunk golyókat belőle az ujjainkkal-siessünk vele, hogy ne olvadjon meg a kezünkben
- 5.hempergessük meg a szárított eperben
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók - 6db nagyobb golyóhoz
- 1 tábla vegán (lehetőleg cukormentes, ha szükséges, gluténmentes) étcsokoládé
- 1 darab kisebb érett(!) avokádó kimagozva, héjából kikanalazva
- ½ zacskó fagyasztva szárított málna/ eper – apróra zúzva vagy kakaópor / fahéj / kókuszreszelék