
Étrend adat(ok)
4 személy
15 perc
15 perc
Elkészítés
- 1.gőz fölött olvasszuk meg az étcsokoládét (egy lábasban forraljunk vizet, és egy fém tálat/ másik edényt helyezzünk rá)
- 2.tegyük félre, de hagyjuk a meleg víz fölött
- 3.verjük fel gépi habverővel a csicseriborsó levét, amíg teljesen kemény nem lesz, úgy néz majd ki, mint a felvert tojásfehérje – 5-10 perc
- 4.óvatos mozdulatokkal keverjük össze egy spatulával az olvadt csokoládét a csicserihabbal
- 5.kóstold meg, édesítsd, ha szükséges, nekünk nem kellett
- 6.mérjük ki kis poharakba
- 7.helyezzük minimum 1-2 órára hűtőbe
Hozzávalók
- 1 konzerv csicseriborsó leve
- 1 tábla étcsokoládé (90-100g)