Étrend adat(ok)
2-3 adag
előkészítés 35 perc+elkészítés 10 perc
előkészítés 35 perc+elkészítés 10 perc
ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.mossuk meg alaposan a krumplit és hideg vízben tegyük fel főni - vigyázzunk, hogy ne főzzük túl
- 2.tisztítsuk meg a spárgát, törjük le a fás végeit, majd helyezzük pároló edénybe, és kb. 10 perc alatt pároljuk puhára - ha szeretnénk, hogy megmaradjon a szép zöld színe, párolás után helyezzük jeges vízbe egy kicsit
- 3.miután megfőtt a krumpli, szűrjük le, kicsit hagyjuk, hogy kihűljön, majd kockázzuk fel, és süssük kb 15 perc alatt ropogósra olaj nélkül - olajmentes fritőzben vagy sütőben
- 4.közben daraboljuk fel a többi zöldségünket a salátához
- 5.egy tálban keverjük össze a salátánk hozzávalóit, öntsük rá a választott öntetünket, szórjuk meg friss petrezselyemmel
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 4-5 db főtt újburgonya
- ½ csomag spárga - megpárolva/sütve
- 1 kis fej lilahagyma - felszeletelve
- 4-5 db retek - felkarikázva
- Kb. 10 cm-nyi kígyóuborka felkockázva
- saláta levelek
- friss petrezselyem levél
- néhány evőkanál főtt /konzerv kukorica
- tetszés szerinti öntet (nekünk épp volt maradék cézár öntetünk, és nagyon jól ment hozzá)