ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.melegítsük elő a sütőt 200 fokra
- 2.egy késes aprítóba tegyük bele a lemosott, lecsöpögtetett hajdinát a sóval, vízzel, és turmixoljuk simára
- 3.öntsük rá a sütőpapírral kibélelt tepsire, és egy spatulával simítsuk el a tésztát kb. fél centi vastagon
- 4.süssük 200 fokon 15 percig, majd vegyük ki
- 5.kenjük le a pizzaszósszal, pakoljuk meg igényünk szerint, majd tegyük vissza a sütőbe még kb. 15 percre
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók:
- 280g hajdina – ezt áztassuk be előző este, majd szűrjük le, csöpögtessük le felhasználás előtt
- fél bögre víz (bögre=2,3dl)
- 1 kiskanál só