ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.főzzük ki a tésztát a csomagolás található leírás szerint, a főzőléből tegyünk félre néhány dl-t
- 2.dinszteljük meg a hagymát, fokhagymát - vízen teljes értékű, adjuk hozzá a fűszereket
- 3.pároljuk meg a zöldborsót fedő alatt, ha mélyhűtöttet vagy frisset használunk - kevés vizet adjunk hozzá
- 4.mikor puha a borsó, adjuk hozzá a főtt fehérbabot majd végül a sörélesztőpelyhet, friss bazsalikom leveleket, kanalazzunk hozzá a tészta főzőlevéből, vagy adjunk hozzá növényi tejet és turmixoljuk le - fűszerezzük, hígítsuk, ha még szükséges
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 2 bögre főtt zöldborsó (akár mélyfagyasztottból)
- 1 bögre főtt/konzerv fehérbab
- 1 nagy fej (lila)hagyma - feldarabolva
- 4-5 gerezd fokhagyma - feldarabolva
- 2-3 evőkanál sörélesztőpehely
- 1-2 dl növényi tej vagy főzőléből pár dl
- só, 1/8 kiskanál bors, kurkuma
- 1 evőkanál mindenmentes ételízesítő
- friss bazsalikomlevelek - ha nincs, szárított is jó
- 1 kiskanál citromlé
- + mi gluténmentes tésztát főztünk ki hozzá