ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.melegítsük elő a sütőt 180 fokra
- 2.hámozzuk meg a zellert, vágjuk kb. 1,5 cm vastag szeletekre, majd pár milliméter mélyen vagdossuk be a zellerszeletek mindkét oldalát rács alakzatban
- 3.egy kis tálban keverjük össze a pác hozzávalóit
- 4.ecsettel vigyük fel a szeletek mindkét oldalára a szószt, majd helyezzük sütőpapírral bélelt tepsire
- 5.süssük 180 fokon kb 20-25 percig, majd vegyük ki, fordítsuk meg a szeleteket, kenjük át őket újra, süssük aranybarnára ezt a felüket is, kb.15-20 perc alatt - ezalatt szépen meg is puhul
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók:
- 1 nagyobb zellergumó
- Páchoz:
- 3 evőkanál mustár
- 3 evőkanál szójaszósz /tamari
- néhány fújás folyékony füst
- 2 evőkanál datolyapaszta
- 1/8 kiskanál bors, kurkuma
- 1/2 kiskanál fokhagymapor