ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.tegyünk mindent egy nagy tálba, és alaposan keverjük össze
- 2.pihentessük 10 percig
- 3.ha serpenyőben sütjük: forrósítsunk fel egy serpenyőt, olajozzuk ki vékonyan és tegyünk lepényke nagyságú tészta halmokat bele
- 4.süssük pár percig, amíg az alja aranybarna lesz, majd fordítsuk meg és a másik oldalát is süssük meg
- 5.ismételjük addig, amíg az összes tészta elfogy
- 6.kontaktgrillben: forrósítsuk fel a grillsütőt, halmozzuk rá a tésztát, majd fa/szilikonlapáttal fordítsuk meg
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 3 db közepes burgonya, lereszelve/késes-aprítóval felaprítva
- 1/2 hagyma, lereszelve/ késes-aprítóval felaprítva
- 2 gerezd fokhagyma, átpasszírozva /késes-aprítóval felaprítva
- 1/2 bögre(bögre=2,3dl) (gluténmentes) zabpehelyliszt – zabpehely kávédarálóval megőrölve
- 2 szál újhagyma, apróra vágva
- 1 teáskanál só
- 1/4 teáskanál bors
- 1/4 teáskanál sütőpor