Étrend adat(ok)
3-4 adag
15 perc
15 perc
Elkészítés
- 1.csepegtessük le a kesudiót
- 2.az újhagymán és a tofun kívül az összes hozzávalót tegyük turmixgépbe vagy késes aprítóba
- 3.turmixoljuk simára és krémesre
- 4.tegyük hozzá a tofut is, és turmixoljuk össze a kesus keverékkel
- 5.TIPP: ha szükséges, egyszerre 1 teáskanálnyi vizet adjunk hozzá , hogy könnyebben keveredjen össze
- 6.végül keverjük hozzá az apróra vágott újhagymát
Nézz szét a webshopban: Receptkönyvek, táplálékkiegészítők
Hozzávalók
- 180 g (kis tömb) natúr tofu
- ½ bögre (bögre= 2,3 dl) kesudió - legalább néhány órát áztatva, használat előtt lecsepegtetve - el is hagyható
- 2 teáskanál citromlé
- 1 teáskanál almaecet
- 2 evőkanál sörélesztőpehely
- ½ teáskanál só/1 kiskanál fehér misopaszta/1 kiskanál (gluténmentes) szójaszósz
- 1 gerezd fokhagyma/ ½ kiskanál fokhagymapor
- ⅛ kiskanál bors, kurkuma
- néhány szál újhagyma - apróra vágva