
Étrend adat(ok)
4 személy
35 perc
35 perc
RENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.melegítsük elő a sütőt 180 fokra
- 2.béleljünk ki egy nagy tepsit sütőpapírral
- 3.keverjük össze a szójaszószt, az ecetet és az összes fűszert egy nagy tálban
- 4.morzsoljuk bele a tofut az ujjainkkal
- 5.keverjük össze alaposan a tofu-morzsákat az fűszerekkel
- 6.oszlassuk szét egyenletesen az előkészített serpenyőre
- 7.süssük 25-30 percig, amíg kicsit meg nem pirul, néha keverjük át, hogy nehogy megégjen
Nézz szét a webshopban: Receptkönyvek, táplálékkiegészítők
Hozzávalók
- 2 evőkanál tamari (gluténmentes szójaszósz)
- 1 evőkanál almaecet
- 1 evőkanál chili por (elhagyható)
- 2 teáskanál füstölt paprika
- 1 teáskanál fokhagymapor
- 1 teáskanál hagymapor
- 2 teáskanál oregánó
- 1/2 teáskanál fekete bors
- 1/4 teáskanál őrölt kömény
- 2 kis tömb (2*180g) lecsöpögtetett tofu