ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.süssük elő a tökünket (kb. 40 perc 180 fokon), miután kibeleztük - a spagetti tököt úgy érdemes sütni, hogy kettévágjuk hosszában, majd a vágott felével lefelé helyezzük sütőlapra - ne főjön túl a belseje, de azért legyen puha
- 2.közben keverjük össze a chilis babot a rizzsel, őrölt lenmaggal - fűszerezzük, ha még szükséges
- 3.ha elkészült a tök, villával kapargassuk meg a belét - spagetti-szerű lesz
- 4.töltsük bele a chilis babos keverékünket, és keverjük össze a tök-spagettivel
- 5.tegyük sütőbe 15-20 percre
- 6.meglocsolhatjuk egy kis kesutejföllel fogyasztás előtt, jól illik hozzá
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 1 kis spagetti tök
- 1 bögre ( bögre = 2,3 dl) maradék chilis bab
- 1 bögre főtt barnarizs
- 1 evőkanál őrölt lenmag