Retro kolbász-krémes melegszendvics

Nagy kedvencenünk volt gyerekkorunkban a kolbászkrém, nagy ínyencségnek számított. Most veganizáltuk, így sokkal egészségesebb. Melegszendvicsre kentük, de sütés nélkül is kiváló.

 

Recept megosztása

Elkészítés

  • 1.egy tálban egy villával vagy krumplitörövel dolgozzuk össze a hozzávalókat
  • 2.kenjük kenyérre,süssük meg előre felmelegített sütőben/ forrólevegős sütőben kb .10-15 perc alatt

Hozzávalók:

  • 1 bögre főtt köles
  • 1 evőkanál magyaros fűszerkeverék ( pirospaprika, füstölt pirospaprika, bors, őrölt kömény, fokhagymapor)
  • só - ízlés szerint
  • 1 kiskanál mustár
  • 1-2 evőkanál kesu tejföl / növényi tejföl, joghurt