ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.melegítsük elő a sütőt 170 fokra
- 2.pépesítsük a padlizsánt villával
- 3.keverjük a liszteket, fűszereket hozzá, alaposan dolgozzuk össze
- 4.villával lapogassuk el egy sütőpapírral bélelt tepsin vékonyra - nekünk 4 db lett
- 5.170 fokon süssük 15-20 percig - fordítsuk meg, süssük még 5 percig
- 6.kenjük meg fűszeres paradicsomszósszal (fokhagyma, só, bors, oregánó, bazsalikom), tegyünk rá ízlés szerinti feltételeket - paradicsom szelet, lilahagyma, reszelt tofu
- 7.tegyük vissza 180 fokra és süssük még 5-10 percig
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók:
- 480 g sült padlizsán - héj nélkül - kb. 3 padlizsán
- 3 evőkanál barna rizsliszt
- 3 evőkanál zabpehelyliszt
- 3 evőkanál (gluténmentes, teljes kiőrlésű lisztből készült) zsemlemorzsa
- só, 1/8 kiskanál bors, kurkuma
Tetejére:
- paradicsomszósz
- szeletelt paradicsom
- reszelt füstölt tofu
- lilahagyma szeletek