ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.a (főtt) édesburgonyát vágjuk kockákra, és olajmentes sütőben 15 perc alatt 180 fokon süssük barnára - hagyományos sütőben is lehet sütni
- 2.készítsük közben elő az összes többi hozzávalót, készítsük el a választott öntetet
- 3.egy tálban keverjük össze a hozzávalókat
- 4.díszítsük gránátalmával, napraforgómaggal
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 2 nagyobb sült édesburgonya
- 6 szem szilva - felkockázva
- 1 kisebb sárgarépa - zöldséghámozóval felcsíkozva
- 1,5 bögre (bögre=2,3 dl) főtt /konzerv vesebab
- 1 bögre zöld leveles - rukkola / bébispenót stb.
- mi mézes mustáros öntetet használtunk (datolyapaszta, mustár, fűszerek, víz )
- Díszítésként: gránátalma, olajos mag