ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.főzzük meg a tésztát a elkészítési utasításnak megfelelően
- 2.miután elkészült a tészta, csepegtessük le, és hagyjuk kihűlni
- 3.közben a felvágott lilahagymát sózzuk be, és csepegtessünk rá egy kis citromlevet, majd tegyük félre
- 4.keverjük össze egy kis tálban az öntet hozzávalóit: a citromlevet, szójaszószt, borsot, fokhagymaport mikor kihűlt a tészta, adjuk hozzá az előre feldarabolt zöldségeket, locsoljuk meg az öntettel, adjuk hozzá a friss bazsalikomleveleket, szórjuk meg sörélesztőpehellyel
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 200 g teljes kiőrlésű/ hüvelyesből készült tészta
- 20 db olívabogyó - félbe vágva
- 1/2 lilahagyma - szeletekre vágva
- ½ kígyóuborka - kockára vágva
- 3 evőkanálnyi aszalt paradicsom - lehetőleg olajmentes, vagy alaposan lecsepegtetett
- 10 db koktélparadicsom - apróra vágva
- 1 db sárgarépa - hámozóval felcsíkozva
- friss bazsalikomlevél
- 1 kiskanál sörélesztőpehely (elhagyható)
- 1/2 kiskanál fokhagymapor
- ⅛ kiskanál fekete bors
- 1/2 citrom leve
- 2-3 evőkanál (gluténmentes) szójaszósz vagy kókuszaminó