ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.melegítsük elő a sütőt 180 fokra, béleljünk ki egy sütőformát sütőpapírral
- 2.turmixoljuk le először a datolyát a növényi tejjel
- 3.mindent adjunk hozzá, a meggy kivételével, és turmixoljunk össze alaposan
- 4.édesítsük, ha még szükséges
- 5.oszlassuk el a masszát egyenletesen a sütőformában
- 6.dugdossuk bele a meggyet
- 7.süssük 25-30 percig
- 8.vegyük ki, hagyjuk teljesen kihűlni - tegyük át rácsra
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 1,5 bögre (bögre=2,3 dl) főtt/konzerv bab - mi adzukit főztünk só nélkül
- 100 g puha, magozott datolya - ha szükséges, áztassuk be előtte
- 1 kiskanál vanília kivonat
- 1/4 bögre cukormentes kakaópor
- 1/2 bögre növényi tej
- csipet só
- 1/3 bögre (gluténmentes) zabpehelyliszt
- 2 evőkanál chiamag /őrölt lenmag + 6 evőkanál víz - összekeverve, állni hagyva
- plusz édesítő - ízlés szerint: datolyapaszta - ez teljes értékű/ eritrit - sárgalámpás
- 1 bögre friss/fagyasztott meggy