ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.tegyük késes aprítóba a fagyasztott málnát, és addig járassuk, míg szét nem esnek a málnák apró szemekre
- 2.verjük fel gépi habverővel a csicseriborsó levét és az eritritet, amíg teljesen kemény nem lesz, – 5-10 perc
- 3. óvatos mozdulatokkal keverjük össze egy spatulával a málnát a csicseriborsóhabbal mérjük ki kis poharakba
- 4.fogyasszuk azonnal
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 1 konzerv csicseriborsó leve – érdemes lehűteni
- 2 bögre fagyasztott málna (bögre=2,3dl)
- 2 evőkanál eritrit/vagy amilyen édesítőt használsz, ízlés szerint