Recept megosztása

Málnahab

Megint van maradék csicseriborsóleved, és a csokihabnál diétásabb opciót keresel? Neked csinált a nagymamád nyaranta tojásfehérjével, cukorral málnahabot? Ha szeretnéd felidézni azt az ízt, ez a csicseriborsóléből készült vegán változat Neked lett kitalálva! Egyszerűen, gyorsan elkészíthető, isteni érzés, ahogy a hűs málnagömböcskék szétolvadnak a szádban.

Természetesen, lehet friss málnából is készíteni, csak akkor lágyabb lesz az állaga, így inkább fagyira emlékeztet.

2 személy
10 perc

ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!

Elkészítés

  • 1.tegyük késes aprítóba a fagyasztott málnát, és addig járassuk, míg szét nem esnek a málnák apró szemekre
  • 2.verjük fel gépi habverővel a csicseriborsó levét és az eritritet, amíg teljesen kemény nem lesz, – 5-10 perc
  • 3. óvatos mozdulatokkal keverjük össze egy spatulával a málnát a csicseriborsóhabbal mérjük ki kis poharakba
  • 4.fogyasszuk azonnal

Visszajelzés a receptről

No reviews for this Repice

Vélemény beküldés

Hogyan ízlett a(z) Málnahab?
Kattints az értékeléshez

Hozzávalók

  • 1 konzerv csicseriborsó leve – érdemes lehűteni
  • 2 bögre fagyasztott málna (bögre=2,3dl)
  • 2 evőkanál eritrit/vagy amilyen édesítőt használsz, ízlés szerint