
Étrend adat(ok)
2 személy
10 perc
10 perc
Elkészítés
- 1.készítsük elő a céklákat és az almát – majd locsoljuk meg a citrom levével
- 2.keverjük össze egy másik tálban a majonézt és a fűszereket annyi tejjel, hogy mártás állagot kapjunk
- 3.keverjük össze a céklával, almával
- 4.tegyük pár órára hűtőbe, hogy összeérjenek az ízek
Nézz szét a webshopban: Receptkönyvek, táplálékkiegészítők
Hozzávalók
- 2 db kisebb cékla meghámozva, nagylukú reszelőn lereszelve / késes aprítóval apróra darálva - mi nyerset használtunk, de lehet főttel/ sülttel is készíteni
- 1 db alma lereszelve (elhagyható)
- 6 evőkanál majonéz (lehet bolti vagy saját készítésű)
- 3-4 evőkanál növényi tej - ha bolti majonézt használtunk, lehet, hogy nem kell
- fél citrom leve (lehetőleg friss)
- só
- bors