ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.egy kis vízen megdinszteljük a hagymát, majd a fokhagymát
- 2.hozzáadjuk a lilakáposztát, picit megsózzuk, majd fedő alatt elkezdjük párolni, alacsony hőfokon – ha kell, tegyünk alá még vizet, nehogy leégjen
- 3.mikor összeesett, tegyük hozzá az almát, és fűszerezzük
- 4.fedő alatt pároljuk teljesen puhára (az almahéjakat egyben el tudjuk távolítani)
- 5.közben főzzük meg a csomagoláson leírtak szerint a tésztát
- 6.egy kevés vízzel felhígított (gluténmentes) szójaszószon pirítsuk meg a tofut
- 7.végül keverjük össze a káposztát, tésztát, tofut, és már tálalhatjuk is
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- fél fej lilakáposzta lereszelve vagy apróra vágva – akár aprítóval
- 2 fej (lila)hagyma feldarabolva
- 3-4 gerezd fokhagyma átpasszírozva
- 3 db alma 4 felé vágva (héjastól), magházuk kivágva – ez édesíti meg a káposztánkat
- só, bors, őrölt kömény, folyékony füst /vagy füst só
- 1 csomag rizstészta
- 1 csomag (180g) (füstölt tofu) –kisebb kockákra vágva (elhagyható) – helyette használhatunk bármilyen főtt hüvelyest