ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.dinszteljük meg a hagymát, majd a fokhagymát - vízen teljes értékű
- 2.adjuk hozzá a répákat, kicsit dinszteljük meg azokat is - ha kell, kis vizet önthetünk alá, nehogy megégjen
- 3.szórjuk rá a fűszereket, húzzuk le a melegről, és alaposan keverjük össze
- 4.öntsük fel alaposan vízzel
- 5.fedő alatt közepes fokozaton főzzük félpuhára a zöldségeket
- 6.adjuk hozzá krumplit, tésztát, ha kell, még fűszerezzük, adjunk hozzá még vizet
- 7.főzzünk mindent teljesen puhára
- 8.már tálalhatunk is
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 200 g (gluténmentes) lasagne tészta - megpirítva és nagyobb darabokra tördelve
- 2 fej (lila)hagyma - apróra vágva
- 3-4 gerezd fokhagyma - átpasszírozva
- 1 nagyobb fehérrépa - karikákra vágva
- 4 közepes sárgarépa - karikákra vágva
- 4 közepes krumpli - kockákra vágva
- só
- 1 evőkanál mindenmentes ételízesítő
- 1/8 kiskanál bors, kurkuma
- 1/4-1/2 kiskanál őrölt kömény
- 1 kiskanál őrölt pirospaprika
- 1 kiskanál őrölt füstölt pirospaprika - ha nincs, lehet helyette sima - akkor érdemes egy kis folyékony füstöt vagy füstsót használni a só helyett
- víz
- ízlés szerint (házi) növényi tejföl
- friss petrezselyem