ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.egy kis vízen dinszteljük meg a hagymát, majd a fokhagymát, gombát – tegyük hozzá a sót, borsot, majorannát, és addig süssük, míg az összes víz elpárolog a gombából - majd hagyjuk kicsit hűlni
- 2.tegyük az összes hozzávalót késes aprítóba
- 3.dolgozzuk pépesre / darabosra szakaszosan működtetve a gépünket (pulse funkció, ha van)
- 4.fűszerezzük még, ha szükséges
- 5.tegyük hűtőbe, hogy teljesen lehűljön és összeérjenek az ízek
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 2 bögrényi (bögre=2,3dl) (kb. 250g) csiperke gomba felszeletelve
- 1 bögre dió – kisebb darabokra vágva
- 1-2 gerezd fokhagyma
- 1 kiskanál majoránna
- 1 -2 evőkanál szójaszósz/ tamari - ha szójamentesen szeretnénk: só
- 1/8 kiskanál bors, kurkuma
- 2 evőkanál sörélesztőpehely - el is hagyható
- pár fújás folyékony füst
- 1 fej kis( lila)hagyma