
Étrend adat(ok)
4 adag
30 perc
30 perc
Elkészítés
- 1.pároljuk meg az almát fedő alatt a fűszerekkel annyi vízben, amennyi ellepi
- 2.adjuk hozzá a a főtt gesztenyét és a datolyapasztát - főzzük össze pár perc alatt
- 3.turmixoljuk le a diót annyi vízzel, amennyi épp ellepi - poharas turmixban vagy erősebb turmixgépben
- 4.öntsük a leveshez - ha sűrűbbre, krémesebbre szeretnénk a levest, keverjünk hozzá 1-2 evőkanál barnarizslisztet, majd hőkiegyenlítéssel keverjük a leveshez
- 5.főzzük kb. 10 percig, hogy besűrűsödjön
Nézz szét a webshopban: Receptkönyvek, táplálékkiegészítők
Hozzávalók
- 250 g főtt/sült gesztenye
- 1 bögre (bögre=2,3 dl) dió - legalább néhány órára beáztatva, használat előtt lecsepegtetve
- 1 db alma - felkockázva
- néhány evőkanál datolyapaszta (ez teljes értékű) /eritrit /néhány szem puha datolya
- csipet só
- 1/8 kiskanál bors, kurkuma, szerecsendió 1/4 kiskanál fahéj - ízlés szerint