
Étrend adat(ok)
4-5 személy
60 perc
60 perc
Elkészítés
- 1.miután a hozzávalókat feldaraboltuk, tegyük bele egy hőálló edénybe, még ideálisabb, ha fedele is van
- 2.készítsük el a tejfölünket a kesuból, de turmixoljuk hozzá pluszban a borsot, kurkumát, fokhagymát, sörélesztőpelyhet
- 3.keverjük hozzá a kaprot - ezt ne turmixoljuk öntsük rá a kesus keveréket a zöldségekre, kicsit esetleg keverjük össze, hogy mindenhova jusson
- 4.180 fokon, fedővel /alufóliával lefedve süssük kb. 30 percig a sütőben, míg megpuhulnak a zöldségek
- 5.majd vegyük le a fedőt/alufóliát és süssük még kb. 10-15 percig, hogy megpiruljon a teteje
Hozzávalók
- egy csomag tempeh - 250g
- 2 db paradicsom - kockára vágva
- 3 db közepes sárgarépa - nagyobb karikákra vágva
- 1 nagyobb lilahagyma felszeletelve
- 2 gerezd fokhagyma
- 6 db közepes krumpli - kockára vágva
- kapor (mi szárítottat használtunk)
- 1/2 kiskanál só
- 1/8 kiskanál bors, kurkuma
- 1 evőkanál sörélesztőpehely (el is hagyható)
- kesutejföl - kb. 1,5 bögre kesuból