
Étrend adat(ok)
6-8 adag
40 perc
40 perc
Elkészítés
- 1.dinszteljük meg a hagymát, fokhagymát - vízen teljes értékű
- 2.adjuk hozzá az édesburgonyát a fűszerekkel, kicsit dinszteljük meg - kb. 5 perc
- 3.adjuk hozzá a fagyasztott zöldségeket, öntsük fel vízzel, hogy alaposan ellepje, és főzzük puhára, közepes fokozaton, fedő alatt
- 4.mikor már majdnem teljesen puhák a zöldségek, adjuk hozzá a főtt babot is
- 5.mikor már majdnem teljesen puhák a zöldségek, adjuk hozzá a főtt babot is
- 6.fűszerezzük, pótoljuk az elfőtt vizet, ha szükséges
- 7.a spenótot, petrezselymet csak a legvégén keverjük hozzá, mikor már teljesen puha minden
Nézz szét a webshopban: Receptkönyvek, táplálékkiegészítők
Hozzávalók
- 2 fej (lila)hagyma - szeletekre vágva
- 3-4 gerezd fokhagyma - apróra vágva
- 3 bögre (bögre=2,3 dl) főtt bab - mi adzuki babot használtunk, de másmilyen is jó
- 2 nagyobb (kb. 1 kg) édesburgonya - felkockázva
- 1 kis zacskó fagyasztott zöldségkeverék (brokkoli, karfiol)
- só, 1/2 kiskanál kurkuma, 1/8 kiskanál bors, szerecsendió
- kb. 1,5 l víz
- friss vagy szárított petrezselyem
- 1 bögre spenót labdacs