ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.melegítsük elő a sütőt 180 fokra
- 2.főzzük ki a tésztát a csomagoláson található utasítás szerint, majd szűrjük le
- 3.egy sütőformába rétegezzünk tésztát - kb. az egész adag 1/4 - ét, majd kanalazzunk rá lekvárt, szórjuk meg mákkal, majd újabb réteg tészta következzen
- 4.újra kanalazzuk rá lekvárt, majd szórjuk meg a dióval
- 5.megint egy réteg tészta jön, arra lekvár ismét, majd szójuk rá a kókuszreszeléket
- 6.a tetejére végül tészta kerüljön, takarjuk le alufóliával
- 7.előmelegített sütőben, 180 fokon 20-25 percig süssük
- 8.közben olvasszuk fel a csokit gőz felett, mikor megsült, locsoljuk meg vele - ha nem lenne elég folyós a csoki, kicsit hígítsuk fel növényi tejjel
- 9.tálalhatjuk hidegen vagy melegen
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 500 g (gluténmentes) spagetti/fodros nagykocka/szélesmetélt
- 4-5 evőkanál darált dió
- 4-5 evőkanál darált mák
- 350 g cukormentes lekvár
- 4-5 evőkanál kókuszreszelék
- 1 tábla (90 g) vegán étcsokoládé