ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.aprítsuk fel a lilakáposztát
- 2.fűszerezzük meg, öntsük rá az előre összekevert balzsamecet - datolyapaszta kombót
- 3.alaposan keverjük össze
- 4.az egyik narancsnak a felét facsarjuk ki, locsoljuk a salátára
- 5.a többi narancsot hámozzuk meg, daraboljuk fel - még szebb, ha le is hártyázzuk (mi ezt a folyamat közben el is fogyasztottuk, hiszen értékes rostforrás)
- 6.aprítsuk fel a diót, tálaláskor szórjuk a tetejére
- 7.pár órára érdemes hűtőbe tenni, hogy jobban összeérjenek az ízek
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 1/2 kis fej (kb. 500 g) lilakáposzta - vékony csíkokra vágva /reszelve
- 2 db narancs
- 1/2 bögre (bögre=2,3 dl) dió - apróra vágva
- 2 evőkanál balzsamecet
- 1 evőkanál datolyapaszta / eritrit
- só
- 1/8 kiskanál bors, kurkuma - bátrabbaknak fahéj