ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.melegítsük elő a sütőt 180 fokra, béleljünk ki egy tepsit sütőpapírral
- 2.tisztítsuk meg a spárgát - mi le szoktuk törni a fás végét
- 3.helyezzük a sütőlapra az előkészített spárgákat
- 4.egy kis tálban keverjük össze a tahinit, az átpasszírozott fokhagymát, fűszereket, 1 kiskanál citromlevet, reszelt citromhéjat és adjunk hozzá pár evőkanál vizet, hogy nem túl híg, de nem is túl sűrű öntetet kapjunk
- 5.kenjük le vele a spárgákat alaposan, hogy mindenhol érje őket a szósz
- 6.süssük 10-15 percig, míg meg nem puhulnak
- 7.csepegtessünk rájuk tálalás előtt még friss citromlevet
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 1 csomag (kb. ½ kg) spárga
- 2 gerezd fokhagyma átpasszírozva/ fokhagymapor
- 1 evőkanál tahini
- ⅛ kiskanál bors, kurkuma
- ½ citrom leve és reszelt héja
- só
- víz