
Étrend adat(ok)
4 személy
40 perc
40 perc
Elkészítés
- 1.melegítsük fel a sütőt 150 fokra, béleljünk ki egy nagy sütőlapot sütőpapírral
- 2.egy tálban keverjük össze alaposan a hozzávalókat - akkor jó, ha kicsit összeragad, de nem áll össze egy tömbbé
- 3.öntsük a keverékünket a sütőpapírral bélelt tepsibe, és egy spatula segítségével oszlassuk el egyenletesen - minél szellősebb, annál jobban ki tud majd száradni
- 4.20 percig süssük a sütő alsó részén, majd vegyük ki és kicsit forgassuk, keverjük át, és tegyük vissza a sütőbe még 6-7 percre, majd vegyük ki - akkor jó, ha picit megpirult
- 5.szobahőmérsékleten vagy hűtőszekrényben maximum egy hónapig tudjuk tárolni
Nézz szét a webshopban: Receptkönyvek, táplálékkiegészítők
Hozzávalók
- 2 bögre (bögre = 2,3 dl) (gluténmentes) zabpehely
- ⅓ bögre (házi ) datolyapaszta - vagy más szirup, de a bolti általában nem teljes értékű
- ⅓ bögre mandulaliszt (darált mandula)
- ⅓ bögre (cukormentes) aszalt vörösáfonya
- ⅓ bögre kesudió- apróra vágva
- 1 teáskanál vanília kivonat
- 1 kiskanál fahéj
- ⅛ kiskanál kurkuma