ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.főzzük puhára az almát vízben - kb. 15 perc alatt - majd szűrjük le
- 2.olvasszuk fel a csokoládét gőz felett - forraljunk egy edényben vizet, a tetejére tegyünk egy hőálló tálat, és abban, lassú tűzön, folyamatosan kevergetve felolvasztjuk a csokoládét
- 3.a leszűrt alma darabokat az olvasztott csokoládéval együtt turmixoljuk simára - turmixgépben vagy poharas turmixban
- 4.a masszát öntsük egy sütőpapírral bélelt kb. 18 cm átmérőjű csatos tortaformába - rázogassuk meg, hogy a krém egyenletesen oszoljon el
- 5.tegyük hűtőbe pár órára, hogy megszilárduljon
- 6.mikor elkészült, díszítsük meg, reszeljünk csokoládét a tetejére
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók:
- 4 közepes alma (kb. 850-880 g hámozás előtt) - meghámozva és felkockázva
- 225 g vegán étcsokoládé