Étrend adat(ok)
4-6 adag
15 perc
15 perc
Elkészítés
- 1.tegyük a porcsint, hagymát a turmixgépbe, adjunk hozzá vizet (mi kb. 1 litert tettünk hozzá), turmixoljuk simára - ha túl sűrűnek érezzük, tegyünk még hozzá vizet
- 2.öntsük át egy lábasba, melegítsük kb. 38-40 fokosra, ha melegen fogyasztanánk - semmiképpen sem forraljuk
- 3.szedjük tálakba, és ízesítsük néhány kiskanál sörélesztőpehellyel, csipet chlorellával, szójaszósszal /tamarival, őrölt fekete köménnyel
Hozzávalók
- 1 nagy adag (kb. 1,5-2 liternyi ) porcsin - megmosva
- 1 fej hagyma - négybe vágva
- só, kurkuma, bors
- víz -ízlés szerint
Tálaláshoz:
- chlorella por
- őrölt fekete kömény
- szójaszósz /tamari - el is hagyható, helyette só
- sörélesztőpehely