ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.melegítsük fel a sütőt 150 fokra, béleljünk ki egy nagy sütőlapot sütőpapírral
- 2.egy tálban keverjük össze alaposan a hozzávalókat - akkor jó, ha kicsit összeragad, de nem áll össze egy tömbbé
- 3.öntsük a keverékünket a sütőpapírral bélelt tepsibe, és egy spatula segítségével oszlassuk el egyenletesen - minél szellősebb, annál jobban ki tud majd száradni
- 4.20 percig süssük a sütő alsó részén, majd vegyük ki és kicsit forgassuk, keverjük át, és tegyük vissza a sütőbe még 6-7 percre, majd vegyük ki - akkor jó, ha picit megpirult
- 5.szobahőmérsékleten vagy hűtőszekrényben maximum egy hónapig tudjuk tárolni
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 2 bögre (bögre = 2,3 dl) (gluténmentes) zabpehely
- ⅓ bögre (házi ) datolyapaszta - vagy más szirup, de a bolti általában nem teljes értékű
- 2-3 evőkanál cukormentes kakaópor - ízlés szerint
- ⅓ bögre mandula - apróra vágva
- 1 teáskanál vanília kivonat
- 1 kiskanál fahéj
- ⅛ kiskanál kurkuma
- ⅓ bögre mazsola - előtte néhány órára beáztatva, használat előtt lecsepegtetve