ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.dinszteljük meg a hagymát, majd a fokhagymát kevés vízen /olajon – vízen teljesértékű
- 2.tegyük bele a felkockázott krumplit, kicsit pirítsuk át azt is
- 3.adjuk hozzá a spárgát, öntsük fel vízzel, - lepje el alaposan
- 4.fűszerezzük, forraljuk fel, majd vegyük le alacsony fokozatra, és fedő alatt főzzük puhára
- 5.szedjük ki a végeket – ezekkel lehet majd díszíteni, illetve levesbetétként is működik
- 6.mikor elkészült, botmixerrel turmixoljuk össze
- 7.tehetünk hozzá növényi tejszínt, sörélesztőpelyhet ízlés szerint
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- egy csomag spárga – megtisztítva, feldarabolva
- 2 fej (lila)hagyma – kockára vágva
- 3-4 gerezd fokhagyma – felaprítva
- 3-4 db kisebb krumpli – felkockázva
- 2 evőkanál sörélesztőpehely -elhagyható
- só, bors, esetleg natúr ételízesítő
- 2 dl növényi tej/ tejszín - elhagyható víz