Recept megosztása

Vegán majonézes savanyúkáposzta saláta

Elsőre talán furcsán hangzik ez a saláta, de biztosíthatunk mindenkit, hogy elkészítettük, megkóstoltuk, és nagyon finom, alig bírtuk abbahagyni.

4 személy
10 perc

ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!

Elkészítés

  • 1.keverjük össze a növényi majonézt a növényi tejföllel
  • 2.keverjük hozzá a hagymát
  • 3.tegyük hozzá a káposztát – ha nem szeretjük a túl hosszú szálakat, kicsit vágjuk össze előtte
  • 4.alaposan keverjük össze, fűszerezzük, ha még szükséges
  • 5.pár órára, de akár egy éjszakára helyezzük hűtőbe, hogy jól összeérjenek az ízek

Visszajelzés a receptről

No reviews for this Repice

Vélemény beküldés

Hogyan ízlett a(z) Vegán majonézes savanyúkáposzta saláta?
Kattints az értékeléshez

Hozzávalók

  • 1 kg savanyúkáposzta lecsepegtetve, esetleg átmosva, ha nagyon savanyú
  • 3-4 kis fej lilahagyma hosszúkás szeletekre vágva, picit besózva, állni hagyva 15-30 percig- ez elveszi az erejét
  • 1,5 dl vegán majonéz /házi készítésű majonéz babból/kölesből, stb.
  • 1,5dl vegán tejföl / házi készítésű kesuföl, stb. /vegán joghurt
  • só, bors, esetleg kevés mustár