
Étrend adat(ok)
4-6 adag
30 perc
30 perc
Elkészítés
- 1.minden zöldséget tegyünk egy nagyobb serpenyőbe
- 2.fűszerezzük meg, pici vizet öntsünk alá, hogy ne égjenek meg, míg levet nem enged a gomba
- 3.fedő nélkül főzzük őket puhára, míg el nem párolog a lé alóluk
- 4.adjuk hozzá a főtt babot, kicsit süssük azzal is, fűszerezzük, ha még szükséges
- 5.már tálalhatjuk is - sült krumpli hasábok, főtt rizs is jól illik hozzá
Hozzávalók
- 1 csomag (500 g) spárga - megtisztítva
- 350 g gomba - felszeletelve
- 1 lilahagyma - felszeletelve
- 1 vöröshagyma - felszeletelve
- 4-5 gerezd fokhagyma - apróra vágva
- 1,5 bögre (bögre=2,3 dl) főtt /1 konzerv vörösbab
- só, bors, kurkuma, gyömbér