ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.reszeljük le a cukkinit, sózzuk be, hagyjuk 10 percet állni, majd nyomkodjuk ki belőle kicsit a levet
- 2.a főtt/sült édesburgonyát törjük össze pépesre villával egy tálban
- 3.adjuk hozzá az összes hozzávalót, alaposan keverjük össze, és hagyjuk 10 percet állni,
- 4.sűrűbb palacsintatészta állagúnak kell lennie - ha túl híg, keverjünk még hozzá vöröslencselisztet, garit /zsemlemorzsát
- 5.melegítsük fel a gofri sütőt
- 6.kanalazzuk bele a tésztát - mi 210 fokon 12 percig sütöttük az első adagot, 10 percig a második adagot - 4 nagy gofri lett belőle
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 1 közepes cukkini
- 1 kisebb sült édesburgonya
- 3/4 bögre finomra darált vöröslencse
- 2 evőkanál gari - kiváltható (gluténmentes) zsemlemorzsával
- só, bors, 1/2 kiskanál fokhagymapor, vöröshagyma granulátum, bazsalikom, oregánó
- 2 evőkanál sörélesztőpehely