Étrend adat(ok)
6 adag
30 perc
30 perc
Elkészítés
- 1.tegyük fel vízben a zöldségeket puhulni a fűszerekkel
- 2.mikor félig puhák, adjuk hozzá a szójakockát
- 3.mikor már majdnem minden puha, adjuk hozzá a tésztát is
- 4.végezetül öntsük hozzá a kókuszkrémet, citromlevet, alaposan keverjük össze, fűszerezzük, ha még szükséges
- 5.már tálalhatjuk is
- 6.TIPP:
- 7.ha friss zöldségeket használunk, kezdjük a hagyma, majd fokhagyma dinszteléssel, utána kicsit dinszteljük meg a zöldségeket, öntsük fel vízzel, kicsit később adjuk hozzá a kockára vágott krumplit
Hozzávalók
- 400 g fagyasztott vegyes zöldség (répa, borsó, brokkoli, karfiol vagy mexikói zöldsegkeverék)
- 100 g szójakocka
- 1,5-2 l víz
- só, 3 evőkanál mindenmentes ételízesítő, 1/8 kiskanál bors, kurkuma
- 1 evőkanál hagyma granulátum, 1 kiskanál fokhagymapor
- 3-4 evőkanál szárított tárkony
- 150 g (gluténmentes) tészta
- 1 citrom leve
- 2 dl kókuszkrém