ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.az összes hozzávalót dolgozzuk össze egy késes aprítóban, de azért hagyjuk darabosra (ez elég nagy adag, nagyobb aprító szükséges), majd 10 percet hagyjuk állni, - de akár egy tálban is összekeverhetjük, csak ha nagyon nagy darabokban van a káposzta, kicsit aprítsuk össze előtte
- 2.sűrűnek kell lennie - ha nem akar összeállni, keverjünk még hozzá vöröslencselisztet, zabpehelylisztet, zsemlemorzsát
- 3.melegítsük fel a gofri sütőt
- 4.kanalazzuk bele a tésztát - mi 210 fokon 12 percig sütöttük az első adagot, 10 percig a második, harmadik adagot
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 300 g párolt(!) lilakáposzta
- 1 fej lilahagyma - apróra vágva
- 2 csapott evőkanál darált vöröslencse
- 2 púpos evőkanál zabpehelyliszt
- 2 púpos evőkanál (gluténmentes, lehetőleg teljes értékű) zsemlemorzsa
- só, bors, 1/2 kiskanál fokhagymapor, 1/4 kiskanál őrölt kömény
- 4 evőkanál sörélesztőpehely