ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.süssük meg a répás browniet alapnak egy kerek tortaformában (26 cm-es), majd hagyjuk kihűlni, vegyük le a sütőpapírról
- 2.majd helyezzük vissza a tortaforma aljába
- 3.verjük fel a kókuszkrémet, hogy kifehéredjen, habos legyen
- 4.daráljuk le a kókuszreszeléket a kesuval, majd óvatosan keverjük hozzá a kókuszkrémhez, édesítsük, adjuk hozzá a vaníliát, citromlevet, reszelt citromhéjat is
- 5.helyezzük hűtőbe, hagyjuk egy órát állni - össze fog szépen állni a krémünk
- 6.az alapot kenjük meg a datolyapasztával, egyengessük el rajta a kókuszos krémet
- 7.gőz fölött olvasszuk fel a csokoládét, húzzuk le a tűzről, adjunk hozzá annyi növényi tejet, hogy könnyen csorgatható legyen - mi habzsákba tettük, és úgy díszítettük a torta tetejét - ha nincs, nejlon zacskóba is tehetjük, és kivágjuk a sarkát
- 8.díszítsük meg a csokival a tetejét, majd helyezzük vissza a hűtőbe még pár órára, hogy összeérjenek az ízek, megdermedjen a csoki
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók:
- Alap:
- Répás brownie (3.könyv 84.oldal)
- https://veganblog.hu/recept/repas-brownie/
- Krémhez:
- 2*2dl sűrű kókuszkrém
- 3/4 bögre kesu aprólék - használat előtt pár órára beáztatva, majd lecsepegtetve
- 3/4 bögre kókuszreszelék
- édesítő - mi 2 evőkanál 4szerest használtunk
- 1/2 citromleve + héja belereszelve
- 1 - 2 kiskanál vanília kivonat
- Datolyás réteghez:
- 3-4 evőkanál sűrű házi datolyapaszta - ízesíthető vaníliával, fahéjjal, gyömbérporral
- Díszítéshez:
- 60-80 g étcsokoládé + néhány evőkanál növényi tej