Étrend adat(ok)
4 adag
kb. 1óra sütés + 15 perc hűtés + 5 perc elkészítés
kb. 1óra sütés + 15 perc hűtés + 5 perc elkészítés
ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.süssük meg a megmosott édesburgonyát héjában, tegyük mellé a feldarabolt hagymát, a fokhagymát - a hagymákra figyeljünk, előbb elkészülnek
- 2.miután minden kicsit kihűlt, helyezzük az összes hozzávalót késes aprítóba, és turmixoljuk össze simára
- 3.igazítsunk még a fűszerezésén, sűrűségén ízlés szerint
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók:
- 1 közepes édesburgonya
- 1 fej (lila)hagyma
- 1 fej fokhagyma
- 1,5 bögre (bögre=2,3 dl) főtt /konzerv fehérbab
- 2-3 evőkanál sörélesztőpehely
- só
- 1/8 kiskanál bors, kurkuma
- 1 kiskanál friss citromlé
- néhány fújásnyi folyékony füst - el is hagyható