ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.hámozzuk meg a céklát, ha szükséges, majd reszeljük le – ha van késes aprítónk, azt is használhatunk, csak vigyázzunk, ne pürésítsük le teljesen
- 2.ízesítsük a növényi tejfölünket/jogjurtunkat sóval, borssal, fokhagymával, ill. a választott fűszerekkel
- 3.keverjük hozzá a reszelt céklát
- 4.tegyük hűtőbe pár órára, hogy összeérjenek az ízek
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 2 db közepes főtt/ héjában sült cékla
- 1-2 gerezd fokhagyma – átpasszírozva
- só, bors
- ízlés szerint kapor, menta
- kb. 2,5-3 dl házilag készült vegán tejföl vagy esetleg bolti vegán tejföl/ joghurt