ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.dinszteljük meg a hagymát, fokhagymát, majd tegyük rá a gombát
- 2.locsoljuk meg a szójaszósszal, adjuk hozzá a füstölt pirospaprikát (csak amikor már van alatta lé, és nem ég le, és utána vegyük le alacsonyra a hőfokot)
- 3.fedő alatt pároljuk puhára a gombát
- 4.öntsük hozzá a babot
- 5.tegyük hozzá a paradicsompasztát
- 6.édesítsük, fűszerezzük ízlés szerint
- 7.forraljuk össze
- 8.tálaláskor szórjuk meg friss petrezselyemmel, pirított mogyoróval (vagy más maggal)
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 300 g gomba - nagyobb darabokra vágva
- 1 nagy fej hagyma - apróra vágva
- 3-4 gerezd fokhagyma átpasszírozva vagy fokhagymapor
- 2 evőkanál (gluténmentes) szójaszósz
- 1 marék sótlan mogyoró megpirítva – olaj nélkül
- 1 kis konzerv vörös vesebab / 1,5 bögre (bögre = kb.2,3dl) főtt bab
- kis konzerv paradicsompaszta – az a jó, ha jó sűrű
- 1 kiskanál füstölt piros paprika
- valamilyen édesítő (pl. 2 evőkanál eritrit / datolyaszirup / agavé szirup stb)
- só, bors
- friss petrezselyem apróra vágva