
Étrend adat(ok)
6 adag
1 óra
1 óra
Elkészítés
- 1.süssük 180 fokon aranybarnára a krumpli kockákat - mi sütés előtt összekevertük egy kis sóval, pici kókuszzsírral és így helyeztük sütőpapírral bélelt tepsire
- 2.kevés kókuszzsíron dinszteljük meg a hagymát
- 3.adjuk hozzá a a felkockázott tofut, szójaszószt, fűszereket, folyékony füstöt és pirítsuk meg
- 4.adjuk hozzá a fokhagymát is, kicsit dinszteljük meg azt is
- 5.mikor megsült a krumpli, keverjük hozzá a a tofuhoz, és picit süssük össze pár perc alatt - óvatosan, hogy ne égjen meg a fokhagyma
- 6.aki szereti pirospaprikásan, a végén keverje hozzá
Hozzávalók:
- 1,5 kg krumpli - meghámozva, felkockázva
- 2 közepes fej vöröshagyma - apróra vágva
- 1 fej fokhagyma - nagyon apróra vágva vagy átpasszírozva
- só, bors, esetleg füstölt pirospaprika
- néhány kiskanál szárított majoránna
- 2-3 evőkanál (gluténmentes) szójaszósz
- néhány fújás folyékony füst
- 3 kis tömb füstölt tofu - kockákra vágva
- néhány evőkanál kókuszzsír (ez nem teljes értékű)