
Étrend adat(ok)
2 adag
20 perc
20 perc
Elkészítés
- 1.vágjuk fel a hagymát, retket, aprítsuk fel a salátát
- 2.turmixoljuk össze a kesudiót az öntet többi hozzávalójával
- 3.keverjük össze a zöldségeket az öntettel
- 4.tegyük hűtőbe pár órára, hogy összeérjenek az ízek
Hozzávalók
- 1 csomag retek- felkarikázva
- néhány szál újhagyma - felkarikázva
- pár darab saláta levél - apróra tépkedve
Öntethez:
- ⅓ bögre kesudió - beáztatva pár órára és lecsepegtetve
- 1-2 evőkanál rizsecet
- ¼ kiskanál (fekete) só
- ⅛ kiskanál bors, kurkuma
- 1-2 kiskanál torma - ízléstől függően
- ½ kiskanál citromlé