
Étrend adat(ok)
2-3 adag
25 perc
25 perc
Elkészítés
- 1.reszeljük bele a növényi tejbe a citrom héját, tegyük hozzá az édesítőt és kezdjük el melegíteni
- 2.lassan, folyamatos kevergetés mellett szórjuk bele a kukoricadarát
- 3.alacsony fokozaton, egyfolytában kevergetve, sűrűsödésig főzzük - vigyázzunk, hajlamos fröcskölni, nehogy megégessük magunkat
- 4.öntsük ki tányérokba, tálkákba - fogyaszthatjuk melegen vagy hidegen
- 5.díszíthetjük gyümölcsökkel, megszórhatjuk kakaóporral vagy fahéjjal
Hozzávalók
- 125 g (teljes kiőrlésű) kukoricadara
- 750 ml növényi tej
- 3-4 evőkanál eritrit / házi datolyapaszta (ez teljes értékű, de elszínezi a kásánkat)
- 1-2 kiskanál vanília kivonat
- 1 (bio) citrom reszelt héja