Étrend adat(ok)
4 személy
30 perc
30 perc
Elkészítés
- 1.Daraboljuk fel kis kockákra a tofut
- 2.Egy tálban keverjük össze a következő fűszereket: sörélesztőpehely, só, bors, fokhagymapor, füstöltpaprika, hagymapor
- 3.Forgassuk meg a fűszerkeverékben a tofukockákat.
- 4.Sütőpapírral bélelt tepsin oszlassuk el, és 180 fokon süssük ropogósra, akár olaj nélkül. (forrólevegős sütőben is 15 perc alatt elkészül)
Hozzávalók
- 2 db 180 grammos tofu
- 3 púpos evőkanál sörélesztőpehely
- fél kávéskanál só
- pici bors
- negyed kávéskanál fokhagymapor
- negyed kávéskanál füstöltpaprika
- negyed kávéskanál hagymapor